Självmedkänsla, Tacksamhet & Sinnesro


3 WORKSHOPS I TERAPEUTISK YOGA Lör 23/4, 14/5, 28/5

Självmedkänsla, Tacksamhet & Sinnesro är teman som både rymmer inre attityder, meditationsövningar & böner. Ord som rymmer yogiska tankar och tekniker som under alla år jag övat och undervisat yoga har hjälpt mig att känna mer hel, trygg och tillfreds med att allt är i sin ordning, även det som utmanar mig. Ord som har hjälpt mig att hantera min vilja att försöka påverka det opåverkbara (det förflutna eller andra människor…) och alltmer faktiskt njuta och trivas med mig själv, mina val och min alldeles vanliga vardag. Ord som rymmer det vi längtar efter och mår bra av. Att leva är inte lätt, det kräver uthållighet, en inre riktning & ständig påminnelse om vad vi värderar, vad vi vill bidra med i världen!

De tre tillfällena länkas samman men kan också tas enskilt.

Ingår: manual med fördjupande text kring temat och övningsbeskrivningar

Jag vill bara tacka dig för en jättefin workshop förra helgen. Den gjorde gott och jag kommer bära den med mig länge. Du är så självklar och varm i din utstrålning, vilket gjorde upplevelsen vilsam och trygg.

Sofie

Självmedkänsla

Förkroppsligad självmedkänsla via inkännande yoga, qigong och reflektionsövningar. Inspirerat av Mindful Self-compassion, en psykoterapeutisk metod jag arbetat med som fysioterapeut. För dig som längtar att vara snäll mot dig själv och ser kraften i att lyssna på dina behov, sätta gränser och ta hand om dig själv. 

Lördag 23/4, 09:00-11:00, 500 kr (1400 kr för alla 3 tillfällen)

Tack Petra, för en fantastisk förmiddag i Gula villan! Som alltid med dig, precis vad jag behövde! 🙏❤️

Anna-Karin

Tack för igår! Jag känner en tydlig skillnad i mitt mående. Tack för guidningen Petra!

Maria

Sinnesro 

Andning & avslappning, trygghetsgivande yoga som främjar kroppens egna läkning. I yogisk tanke är själva närvaron inom dig – ditt medvetande, ditt sanna jag. Kroppen, din personlighet, alla tankar och känslor, kommer och går, men din närvaro består. För dig som känt dig splittrad och som längtar att närvara mer helhjärtat i livets vardagliga ögonblick. För dig som längtar inre lugn och vilsamhet.

Lördag 14/5, 09:00-11:00, 500 kr (1400 kr för alla 3 tillfällen)

Tack snälla för manualen du sammanställt! Så många bra praktiska övningar och påminnelser där. Känns som att det är essensen av vad jag behöver jobba med just nu, så det kom verkligen i rätt tid för mig.

Subhadra

Tacksamhet

Yoga, andning och meditation som friar upp vår hållning och praktiska tacksamhetsövningar. För dig som längtar att leva ur hjärtat och påminna dig om att uppskatta livet små ögonblick. Tacksamhet är något vi kan vända oss mot medvetet & stärka inom oss! 

Lördag 28/5, 09:00-11:00, 500 kr (1400 kr för alla 3 tillfällen)


PLATS: Gula Villan, Turingevägen 9, Järna

BOKA: info@yogaterapi.org 

INFO: www.yogaterapi.org 

Petra Parvati är yogaterapeut och fysioterapeut. Hon guidar terapeutisk hatha yoga som ger ökad förståelse varför kroppen och sinnet fungerar och reagerar som de gör, samt hur varje person själv via yogan kan bli tryggare, stabilare och friare i relation till sig själva och andra.


BETALNING:

Swish
Swisha angivet belopp till 123 52 94 756 (Sacred Spine Yoga Therapy); i Swish meddelandefältet skriv deltagarnamn.
BankGiro
Gör en banköverföring med angivet belopp till BankGiro 5272–3996, skriv deltagarnamn.